Roegele, S.A. - Equips per temperar motlles

Single

Refrigeradors

Fotografia de Refrigeradors

El nucli dels refrigeradors Single és un circuit de fred de compressor clàssic, l'energia del qual es transfereix a un circuit d'aigua o aigua-glicol. El refrigerant utilitzat en el circuit passa d'estat gasós a líquid i viceversa, durant la qual cosa cedeix la seva energia tèrmica a través de condensadors refrigerats per aire o aigua. A part d'aquesta base tècnica, en els aparells més grans de la sèrie SKA ens basem en un sistema de dues bombes, on la transferència de calor al circuit intern de fred té lloc per separat del circuit extern de consum. L'avantatge d'aquest procés és: la potència de bomba externa pot adaptar-se de manera variable a les necessitats reals sense que influeixi sobre el rendiment de la potència frigorífica interna.

Igual que tots els productes de Single, la sèrie SKA compleix els requisits de seguretat més exigents. Per descomptat, les nostres instal·lacions compleixen la Directiva europea d'aparells a pressió en el circuit de fred.

L'equip estàndard es caracteritza per:

- materials i components de gran qualitat

- filtro d'impureses en la reculada i en l'alimentació d'aigua de refrigeració,

en la versió refrigerada per aigua

- muntat sobre roldanas

- regulador de 2 punts

- armari elèctric IP54

- cable de connexió sense clavilla

Opcions:

- refrigerant R 404a fins a SKA 8 per a baixes temperatures

- refrigerant R 134a a partir de SKA 12 per a altes temperatures

- mesurada del cabal de pas

- mesurada de la pressió

- calefacció addicional per a una gamma de temperatures més àmplia

- connexió per a interfícies elèctrics de tot tipus

Com a professionals de la transferència de calor l'empresa molta importància a l'assessorament intens, sobretot quan es tracta de l'òptim funcionament dels seus sistemes de refrigeració. Els refrigeradors estan sotmesos a lleis pròpies i durant el seu funcionament no s'alliberen dels factors externs. Single coneix aquests problemes, com per exemple: la dependència física entre potència frigorífica i temperatura desitjada de l'aigua i temperatura ambienti. Saben què refrigerant és l'adequat tenint en compte la temperatura ambienti, per aconseguir determinada temperatura de l'aigua.