Alteyco System, S.L.U. - Proteccions físiques per a maquinària

Alteyco

Protectors telescòpics d'acer: construïts amb xapes d'acer especial i amb gran precisió

Fotografia de Protectors telescòpics d'acer
Els protectors telescòpics d'acer dissenyats i fabricats per Alteyco estan construïts amb xapes d'acer especial i amb gran precisió. L'espessor de xapa és variable i es determina segons la dimensió de la protecció.

Els protectors Alteyco garanteixen, amb els seus netejadors coberts amb un perfil-suporti, la protecció del llavi rascador, contra encenalls, partícules metàl·liques o no metàl·liques, oli i líquids refrigerants.

Tots els protectors telescòpics d'acer estan equipats amb llavi netejador. Aquest material és resistent a l'oli, líquids refrigerants i temperatures fins a 100 °C.

En cas necessari es pot construir el primer mòdul amb una xapa antilliscant. És de gran avantatge per exemple en les màquines eina de grans dimensions.

Els protectors telescòpics en acer de pes elevat, estan proveïts amb dispositius de suspensió desmuntables.

Els protectors d'acer Alteyco, estan equipats segons les dimensions de la protecció amb elements de lliscament resistent al desgast.

Els protectors telescòpics Alteyco es dissenyen en funció de les necessitats del client.

Aquí es reflecteixen alguns dels components utilitzats en funció de paràmetres com a tipus de guies, velocitat de desplaçament, acceleracions, grandària, formes, estanqueïtat, etc.

Els tipus de fabricació poden ser:

Normal

Els telescòpics d'acer de tipus normal estan construïts per a una velocitat màxima de 20 m/min.

Especial - Protectors d'Alta velocitat

Per a velocitats a partir de 20 m/min. fins a 120 m/min. es dissenyen i fabriquen amb diferents components especials. Acceleració: 10m/sg²

Tots els protectors telescòpics són testats en un banc de proves.