Generix Group Division España, S.L. - Software de control de magatzems, estocs i logística

GCS WMS

Programaris de gestió de magatzem: optimitzen una àmplia varietat de fluxos

Fotografia de Programaris de gestió de magatzem
GCS WMS és una eina universal per a la gestió del magatzem:

- Maneja productes acabats, semi-acabats i matèries primeres.

- Optimitza una àmplia varietat de fluxos: estocado, tibant, cross-docking i la logística inversa

- S'integra de forma nativa amb tecnologies de vocal, radiofreqüència. GCS WMS posseeix interfícies amb els més diversos automatismes (sorter, pick to licght, sitja…)

- Modeliza els processos clàssics de la cadena de subministrament i mira cap al futur en la integració d'una trazabilidad eficient, la triangulació (optimització de recorreguts) i la gestió dels molls. Conformitat amb la normativa europea CEE 178/2002 de trazabilidad de productes alimentosos

- S'adapta a l'entorn de la companyia gràcies al seu gran modularidad i potència de parametrització. Mòduls i opcions addicionals poden ser activats o desactivats depenent de les necessitats del seu negoci.

- Compatible amb els intercanvis de dades de l'estàndard EANCON, GCS WMS es comunica amb tots els paquets informàtics de la seva empresa, així com amb els principals sistemes integrats (ERP) del mercat

- Ajuda a incrementar la competitivitat en optimitzar les capacitats d'emmagatzematge, controla les restriccions de lliurament, accelera els processos proporcionant una visibilitat global de l'activitat.