Carboneras Internacional - Premses mecàniques de coll de cigne

Mios T-40 FV

Premses excèntriques: amb cigonyal d'acer altament dimensionament

Fotografia de Premses excèntriques
Les premses excèntriques T-40 FV de Mios, comercialitzades per Carboneras Internacional, S.L., estan equipades amb bastidor de xapa d'acer soldat i estandarditzat, cigonyal en acer altament dimensionament i grup embragui-fre d'accionament pneumàtic.

Disposen d'una instal·lació pneumàtica completa amb dipòsit, filtre, electrovàlvula de doble cos amb control dinàmic, presostato i vàlvula de seguretat. El seu sistema de lubricació és automàtica i centralitzada, amb cabal regulable. Expliquen també amb un quadre de comandaments amb cuentagolpes programable, un dispositiu de lleves amb indicador de l'angle de frenada i una protecció en alumini d'obertura total.

Destaquen la seva pressió màxima de 750 kN, la realització de 140 cops/min i la potència del motor de 4 kW. Compten amb una carrera regulable de 5 a 75 mm i la distància entre taula i corredissa és de 330 mm. La profunditat del coll de cigne és de 205 mm, el pas entre muntants és de 245 mm, les dimensions de la taula són 405 x 670 mm i el diàmetre del forat de la taula és de 120 mm. Les dimensions de la base de la corredissa són de 155 x 315 mm i el diàmetre del forat portatroqueles en corredissa és de 38 mm.

Aquestes premses disposen d'equipaments opcionals com són un motor de dues velocitats, barreres fotoelèctriques, taula supletòria protatroqueles, extractor mecànic en la corredissa, coixí pneumàtic, segur de sobrecàrrega mecànic i dispositius d'alimentació.