Carboneras Internacional - Premses mecàniques de coll de cigne

Mios T-75 TR CE

Premsa excèntrica: amb bastidor de coll de cigne

Fotografia de Premsa excèntrica
Les premses excèntriques modelo T-75 TR CE de Mios, comercialitzades per Carboneras Internacional, S.L., estan equipades amb bastidor de coll de cigne, eix transversal, embragatge-freno d'accionament electroneumático i barreres de protecció segons normes CE.

Destaquen la seva força de 750 kN, la realització de 65 cops/min i la potència del motor de 5,5 kW. Compten amb una carrera regulable de 10 a 125 mm i la distància entre taula i corredissa és de 470 mm. La profunditat del coll de cigne és de 280 mm, el pas entre muntants és de 350 mm, les dimensions de la taula són 560 x 900 mm i el diàmetre del forat de la taula és de 165 mm. Les dimensions de la base de la corredissa són de 350 x 545 mm i el diàmetre del forat portatroqueles en corredissa és de 50 mm.

El bastidor està construït en acer soldat i estabilitzat. La corredissa és d'acer soldat, amb sis guies, amb una base prevista per a la recuperació d'oli i equipada amb extractor mecànic.

El segur de sobrecàrrega és d'accionament hidràulic, per a la protecció de la premsa i els encunys. Compta amb dos cilindres compensadors, d'accionament pneumàtic, per a l'equilibrat de la corredissa i els encunys. La biela està construïda en acer aliat i llargament dimensionada.

L'embragatge-freno és d'accionament electroneumático, equipat amb electrovàlvula de doble cos de seguretat i de fluxos entrecreuats. Disposa de pedal amb connector per engegada i barreres de seguretat. Tots els components són segons normativa CE.

La lubrificació és automàtica i la instal·lació pneumàtica està dotada de dipòsit de compensació, grup de filtre-regulador-lubricador amb un presostato de control i vàlvula de seguretat.

En la part frontal de la premsa es troba situat el tret a dues mans, amb polsador d'atur d'emergència i polsador d'atur en punt mort superior; així el connector per al pedal.