OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Plegadores de paper

Horizon PF-40L

Plegadoras de succió automàtica: per a tot tipus de suports: brillant, mat, offset i autocopiativo, entre uns altres

Fotografia de Plegadoras de succió automàtica
OPQ Systems comercialitza la plegadora automàtica Horizon PF-40L, un desenvolupament de la plegadora de succió, també automàtica, model PF-P330 de format super A3. L'equip és un mòdul destinat al mercat industrial amb un format de 320 x 470 mm, capaç de plegar tota classe de suports: brillant, mat, offset i autocopiativo, entre uns altres.

La velocitat és de 270 fulles/min en format A3 i de 390 fulles/min en format A4. El format és molt senzill: només es necessita seleccionar la mesura del paper i després el tipus de plegat. Els ajustos es realitzen automàticament. La nova plegadora PF-40L pot utilitzar-se amb qualsevol format de paper no estàndard, gràcies al seu sistema de programació. També és possible memoritzar els treballs realitzats.

La plegadora PF-40L és molt compacta i ve equipada amb una taula amb rodes per facilitar el seu desplaçament. A més, compta amb sortida escatada de gran capacitat, alimentador a pila alta, taula lateral de registre, velocitat ajustable, separació per lots, així com les diferents funcions d'ajustos dels models 50x70 i 70x100 de la gamma industrial.