OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Plegadores de paper

Horizon PF-P330

Plegadoras automàtiques: per a copisteries, centres d'impressió digital i petits tallers d'impressió offset

Fotografia de Plegadoras automàtiques
La plegadora Horizon PF-P330 és una fita al món de les plegadoras. L'elevat grau d'automatització, el seu fàcil maneig i el poc espai que ocupa, la fan la plegadora ideal per a copisteries, centres d'impressió digital i petits tallers d'impressió offset.

La plegadora PF-P330, està equipada amb la mateixa tecnologia de succió, que les plegadoras industrials de la gamma alta. Un sistema silenciós i segur que no marca el paper delicat.

L'alimentació per succió, li permet treballar amb papers de diferents gramatges, couché , offset, cartolines, etc. Les plegadora està equipada amb dues borses amb ajustos automàtics. Alimentació per succió i sortida escatada.

Els ajustos són molt senzills, la plegadora disposa d'una plantilla amb els diferents tipus de plegat i una altra amb les grandàries més habituals de paper. Per a aquells plegats de format no usual les mesures poden introduir-se a través del teclat. Altres ajustos són la potència del bufat, temps d'aspiració, separació entre fulles, programació de lots, memòries de treball, etc.

Les mesures de plegat són mínim: 125 mm (ample) X 130 mm llarg. Màxim: 310 mm (ample) x 432 mm llarg.