OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Plegadores de paper

Horizon AFC-744AKTSC

Plegadora automàtica: amb alimentació per tambor buit

Fotografia de Plegadora automàtica
La plegadora Horizon AFC-744AKTSC és de format 740 x 1.100 mm. La configuració bàsica és de bosses i fulles. Aquesta plegadora combina la seva fàcil operació, canvis de formats molt ràpids, alta producció, així com una insuperable qualitat de plegat. Està equipada amb una gran pantalla tàctil, molt intuïtiva. Les borses així com les guies laterals s'ajusten automàticament. L'operador només necessita seleccionar el tipus de plegat a la pantalla tàctil i introduir la mesura del paper. La velocitat és altíssima, fins a 230 m / min. Horizon ha emprat l'última tecnologia per aconseguir la més alta qualitat en els treballs plegats.

També ofereix el sistema més innovador d'alimentació desenvolupat per Horizon, el tambor de buit, que permet alimentar ràpida i suaument qualsevol tipus de paper. És compatible amb el sistema de Horizon i2i, el qual permet connectar la plegadora als sistemes CIP-4. Aquest sistema permet introduir les dades dels treballs a través del flux CIP-4, també permet monitoritzar les dades referents a la producció de la plegadora.

La configuració bàsica és de 4 bosses + fulla + bossa lateral + fulla. Amb aquesta configuració, es poden plegar quadernets de 16 pàgines, afegint la fulla mòbil MKU-54, s'obtenen les 32 pàg. L'alimentador pot ser de 'rotary', palet o de taula. Horizon ha dissenyat una àmplia gamma d'accessoris per a aquesta plegadora. Entre ells destaquen la fulla mòbil, MKU-54, la calandra PST-40, el TST-37, que permet apilar i lligar els quaderns, la borsa finestra, unitat d'encolat així com una àmplia gamma de fulles per fendits, tall, doble i triple producció, perforats, etc.