Iscar Ibérica, S.A. - Altre eines per a màquina-eina

Mincut

Plaquitas per ranurado petit: per al tornejat i ranurado frontal

Fotografia de Plaquitas per ranurado petit
Iscar presenta una exclusiva família de petites eines i plaquitas per al tornejat i ranurado frontal a elevats índexs de mecanitzat en aplicacions propenses a les fallades d'eines. Les noves eines i plaquitas Mincut MIFR…8 disposen d'un exclusiu disseny i un sistema de fixació que perllonguen la seva durada. Les plaquitas tenen fixació per cargol en el llarg seient de les barres.

Les noves barres i plaquitas cobreixen una gamma de diàmetres de 8 a 17 mm i una profunditat de ranurado de fins a 5,5 mm. Aquesta nova gamma de grandàries juntament amb les línies Picco i Chamgroove cobreix la línia de tornejat-ranurado per a diàmetres des de 6 mm.

Com a resultat de la seva exclusiva geometria i refrigeració interna, les eines Mincut generen un flux d'encenall ininterromput, per la qual cosa es pot utilitzar en forats profunds. També es recomana per a aplicacions rotatives, com a eina de trepanado d'un només punt.

Les plaquitas estan disponibles en qualitat IC908 per a una elevada resistència al trencament, i en amples d'1,5 a 2,2 mm.