Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Iscar H490-17

Plaquitas per a fresat: per a desbastament pesat, amb talls vius i per a desbastament amb avanços elevats

Fotografia de Plaquitas per a fresat

La plaquitas Iscar per a la maduixa Helido 490-17 d'Iscar, optimitzen el fresat en una major varietat d'aplicacions. Es tracta de tres línies que inclouen: plaquitas per a desbastament pesat, plaquita amb talls vius i plaquitas per a desbastament amb avanços extremadament elevats. Totes les plaquitas són de doble cara i amb talls de cort helicoïdals per a un tall més suau i lleuger. A més disposen de l'exclusiu tractament superficial Summe Tec que augmenta la durada sobre un 20-30%, i totes munten directament en la maduixa estàndard Helido 490-17 sense necessitat de realitzar cap modificació.

La plaquita H490 ANKX 170604PNTR, amb 0,4 mm de radi de punta, amplia la gamma existent de radis de punta: 0,8, 1, 1,2, 1,6, 2 i 2,4 mm, augmentant la gamma d'aplicacions de les eines. Està disponible en qualitats IC330 i IC830.

La plaquita H490 ANCX 1706R15T-FF, amb dos talls de tall rectificats, ha estat dissenyada per al mecanitzat de desbastament en acer inoxidable i aliatges a altes temperatures, amb avanços extremadament elevats. Ofereix excel·lents resultats en el mecanitzat d'aliatges de titani, acer inoxidable austenítico i altres acers aliats. També pot utilitzar-se en aplicacions de fresat descendent i aplicacions de plongé amb graons de fins a 10 mm. És molt efectiva quan és necessari reduir les forces de cort laterals. Combina els avantatges de l'exclusiva configuració Iscar Helido H490 amb la geometria de tall FeedMill, garantint un excel·lent rendiment.

La plaquita H490 ANKX 1706PNTR-RM presenta un tall de tall reforçat dissenyat per a aplicacions de desbastament pesat, tall interromput pesat i fresat d'acer temperat, en condicions desfavorables.

Característiques :

Tall de tall reforçat.

Elevada resistència al trencament i astellat del tall.

Recomanada per a fresat en condicions desfavorables i per a tall interromput.

Menor transferència de calor.

Elevada seguretat del tall.

Mecanitzat pesat.

Elevats índexs d'avanç.

Gran durada de l'eina en el fresat d'acer temperat.

Les plaquitas Helido H490-17 estan disponibles en les més noves qualitats d'elevada productivitat Iscar Summe Tec IC330 i IC830. Aquest tractament superficial especial postrecubrimiento augmenta substancialment la tenacitat i la resistència a l'astillamiento de les plaquitas. Les proves realitzades demostren que l'augment de la durada de l'eina és d'un 20 a un 30%.