Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes per fresar

Iscar HP ADKT 2207PDR

Plaquitas: amb un tall de tall de 22 mm

Fotografia de Plaquitas
Iscar Ibèrica fabrica les plaquitas HP ADKT 2207PDR, amb un tall de tall de 22 mm. La família Heliplus incorpora la plaquita HP ADKT 2207PDR a la línia Iscar de Ràpida Extracció de Metall, FMR (Fast Metall Removal).

Heliplus és una extensió de la família HELI2000, que utilitza plaquitas HM90 APKT 1003 i HM 1505 amb talls de tall de 10 i 15 mm. Les plaquitas HP ADKT/CT/CR 2207PDR són el resultat del progressiu desenvolupament del tall de tall d'hèlix pronunciada de l'HELI2000.

La plaquita exerceix baixes forces, obtenint una elevada qualitat superficial al llarg de l'escairat de 21 mm. Les maduixes HP poden substituir a qualsevol una altra maduixa multidiente que empri plaquitas de tall més curt.

La plaquita HP ADKT 2207PDR ha estat dissenyada amb dos forats per obtenir una fixació més segura, important quan es realitzen corts a elevades velocitats i amb elevada càrrega per dent. Les maduixes Heliplus són adequades per al fresat amb penetració helicoïdal, típica del mecanitzat de cavitats.

La gamma inicial d'aquestes eines comprèn dels 32 als 50 mm de diàmetre, amb adaptacions Weldon i Clickfit, adequades per a plats de diàmetre de 50 a 100 mm en combinacions de pas regular i pas ample.

Totes les maduixes i plats de pas ample compten amb forats de refrigeració interna. El recobriment de níquel dur Hard Touch redueix el desgast del cos de la maduixa i perllonga la seva durada.