Small Forms Systems, S.L. (SFS) - Planxes i corrons

SFS

Planxes d'acer inoxidable: d'alt nivell per al cilindre de contrapresión

Fotografia de Planxes d'acer inoxidable
L'empresa SFS són proveïdors d'una sèrie de planxes d'acer inoxidable d'alt nivell especialment dissenyades. On ho permet el disseny aquests embolcalls tenen l'extrem tractor reforçat. Aquest aspecte, unit a la duresa d'alta qualitat de la construcció, ha demostrat que aquestes planxes duren 5 vegades més que la mitjana. Per tant s'estalvia temps i s'augmenta la qualitat, la qual cosa permet ser més competitiu.

Duresa.

Quan més dura sigui la superfície de la planxa, millor serà la perforació i el marcat, la qual cosa també allarga la vida de les fulles circulars (sense aquestes tenen el tractament correcte i no estan afilades).

Deformacions.

No importen el dures que siguin les planxes, totes es deformen a causa de l'ús constant de les fulles circulars. Per evitar les deformacions que deriven de perforar papers de baix gramatge, es recomana usar una pedra porosa humida. En passar la pedra per la zona deformada, la porció sobrant ha d'eliminar-se, per evitar que es marqui el paper.

Impressores làser.

El paper que ha de ser utilitzat per reimprimir en impressores làser o passar per l'alzadora pot donar problemes d'arrossegament pel perforat, amb l'ús d'aquestes planxes, de superfície dura i llisa, i les rodes de microperforado s'obtenen grans resultats, evitant aquests problemes d'arrossegament.