Persycom Madrid, S.L. - Persianes enrotllables

Multiroll

Persiana orientable amb enrollamiento exterior o interior: d'accionament manual o via radio

Fotografia de Persiana orientable amb enrollamiento exterior o interior

Persycom comercialitza la persiana orientable de llepis extrusionadas Multiroll que augmentarà la certificació energètica en l'habitatge. El client farà el pas d'una certificació energètica amb persiana tradicional C, a una certificació energètica B amb les persianes Multiroll.

A més, les persianes Multiroll tenen capacitat d'enrollamiento tant interior com a exterior, la qual cosa permet que siguin vàlides per a qualsevol tipus de finestra. L'orientació de les llepis permet controlar la quantitat de llum, temperatura i ventilació de l'habitatge. Posseeixen una obertura de fins a 100 °C i, pel seu disseny, no es poden bascular si estan tancades.

Aquest tipus de persianes utilitza l'última tecnologia en motorització. Permet disposar, en el mateix operador, de l'accionament manual i via radio, sense necessitat de centraletes externes, evitant així possibles anomalies produïdes per inhibidors de freqüència. Fins i tot, permet la centralització sense cables.

Es fabriquen en alumini extrusionado, per la qual cosa, en estar tires d'una sola peça, sense juntes, soldadures ni unions, garanteixen la major resistència i durabilitat. Les persianes s'elaboren i munten enterament amb components d'alta qualitat.

Multiroll brinda la possibilitat d'incloure el calaix estanco Fusió, d'alumini extrusionado d'1,6 mm d'espessor per l'exterior i PVC de doble envà amb càmera per l'interior. També es podrà utilitzar un calaix de PVC de doble envà i fins i tot el de xapa perfilada per enrollamiento exterior.

El client podrà triar el color de l'alumini lacado bé de la carta RAL o de les diferents imitacions de fusta i, fins i tot, anodizados de l'alumini, alguna cosa anteriorment impossible en aquest tipus de persianes.