Ibergrúas, S.A. - Accessoris i recanvis per a grues

Potain

Peces grues: recanvis i originals

Ibergrúas és l'única empresa a Espanya amb la qual Un. té la seguretat que li lliura peces originals Potain, sense riscos afegits, que a més li dóna:

• Garantia de seguretat, lliurant certificat de fabricació de Potain, que ens garanteix que la peça ha estat sotmesa a tots els controls i està en disposició de rendir al 100%. De les peces no fabricades per Potain, aquesta rebutja una part important per no complir els estàndards de qualitat marcats, i es posen al mercat a preus una mica inferior o similars als originals per xarxes pirates.

• Protegeixi la seva inversió, va adquirir la millor grua del mercat Potain, per una mica més diners. Cap peça o estructura alternativa tindrà la seguretat, durabilitat i rendiment que l'original adquirit a Ibergrúas.

• Total disponibilitat en temps rècord, des dels centres logístics de distribució a Madrid, Guadalajara, Barcelona, Tarragona, Lleida, Sevilla, Badajoz.

• Preu competitiu. Comprovi-ho.

• Assistència tècnica especialitzada certificada per Potain.

• Lliurament d'informació tècnica, adequada a cada avaria i model que es tracti.

• Control exhaustiu de cada model a través del temps, informant-li la forma més correcta d'eliminació de problemes produïts per l'envelliment del material.

Per evitar retards en el lliurament, Un. s'haurà de dirigir a Ibergrúas després d'haver consultat al catàleg específic de la grua, que se subministra al costat d'aquesta, comunicant-nos, al departament de recanvis, ja sigui telefònicament o per e-mail les següents dades:

a.- Model de Grua

b.- Nombre de grua

c.- Referència del catàleg

d.- Petita denominació de la peça.

Si Un. no posseeix el Catàleg de Recanvis, o d'Instruccions d'Ús, faci'ns-ho saber per confeccionar-li un duplicat de la seva màquina.