Beckhoff Automation, S.A. - Ordinadors industrials (PCs industrials)

C6930

PC industrial compacte: elevada seguretat de dades

Fotografia de PC industrial compacte
El PC Industrial Beckhoff C6930 incorpora en el seu prim xassís d'alumini tot el que un PC industrial modern necessita: una placa basi Beckhoff de 3½ polzades, concebut per Intel Core Duo o Core2 Duo, nombroses interfícies de PC, fins a tres ports Ethernet para, per exemple, els sistemes de control basats en EtherCAT, així com interfícies de bus de camp opcionals per als sistemes de bus clàssics. El C6930 ofereix una elevada seguretat de dades gràcies al sistema Raid integrat per al reflex de discos durs.

El C6930 compta amb un controlador Sata-Raid integrat per reflectir dos discos durs. D'aquesta manera es pot executar l'aplicació Raid, compatible amb el programari d'automatització TwinCAT. Es pot aplicar un disc Flaix en forma de targeta Compact Flaix (CF) o com a disc d'estat sòlid (SSD) complementari al disc dur o substituint al disc dur. El resultat és una elevada seguretat de dades que es pot incrementar amb la funcionalitat SAI ampliable de forma opcional.

L'equipament del C6930 inclou dues tapes de connectors lliures per a interfícies addicionals integrades de fàbrica com, per exemple, per RS232, so o altres dos ports USB. De forma opcional es poden connectar a través d'una ranura Mini-PCI lliure les interfícies de bus de camp per Profibus, CANopen, DeviceNet, Sercos; un tercer port Ethernet o un mòdul de memòria Novram per a l'emmagatzematge a prova de fallades de les dades de processos.

El PC Industrial C6930 compacte està especialment indicat per a l'aplicació com a unitat central d'un sistema de control basat en EtherCAT. Equipat amb dos ports Ethernet de sèrie i un d'opcional, ofereix un rendiment òptim per a totes les tasques d'un sistema de control EtherCAT.