Byg, S.A. - Ganxos ràpids

Trevi Benne Serie MK

Multikit de desenganxi ràpid: equip multifuncional i versàtil

Fotografia de Multikit de desenganxi ràpid
El Multikit de desenganxi ràpid sèrie MK neix de la fusió de dues sèries d'equips ja existents de la gamma Trevi Benne, que són el Demoledor Rotatiu sèrie FR i el Multifunció Universal sèrie EM.

L'objectiu consisteix a crear un equip multifuncional i versàtil per a tot tipus de condicions de treball, gràcies a l'ús del cos de la Sèrie FR, top de gamma de l'empresa, enganxant i intercanviant diversos jocs de demolició, característica peculiar de la sèrie MF, mitjançant un nou i innovador sistema hidràulic.

El desenganxi de principi hidràulic dels kits del cos universal es produeix en condicions de completa seguretat, fent que l'operador disminueixi de forma considerable el temps en les operacions de substitució amb la consegüent reducció del període de paralització de la màquina en l'obra.

L'objectiu darrere de la creació de les trituradores és tenir un equip versàtil, polivalent apte per a qualsevol condició de treball.

El MK, de fet, utilitza el cos de la sèrie FR, la gamma superior de Trevi Benne, i pot adjuntar i intercanviar diferents kits de demolició amb un innovador sistema hidràulic d'enganxi i desenganxi. L'acoblament del kit al cos universal és absolutament segur i redueix significativament el temps per a la seva substitució.