Pepperl + Fuchs, S.A. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Pepperl + Fuchs

Mòduls d'entrada digital compactes: ofereixen un 40% més d'espai en l'armari

Fotografia de Mòduls d'entrada digital compactes
Pepperl+Fuchs completa la seva àmplia gamma de mòduls d'I/S amb mòduls d'entrada digital de grandària mitjana i vuit canals, oferint així la solució d'I/S remota més compacta per a automatització de processos. Aquests mòduls prims estalvien un valuós espai en els armaris, reduint així el cost per canal.

Pepperl+Fuchs complementa la seva gamma de productes formada per mòduls extradelgados amb els mòduls d'entrada digital de vuit canals i creats amb un innovador disseny elèctric. Les carcasses dels mòduls d'entrada digitals d'alta densitat tenen una amplària que és la meitat respecte a la versió anterior, però això es deu en part a la seva construcció de connexió compacta. Cadascun dels dos connectors enchufables que hi ha en la part frontal de la carcassa té vuit contactes. A més, la carcassa redissenyada incorpora LED d'estat per a cadascun dels vuit canals disponibles, permetent així un ràpid diagnòstic i l'acceleració de la posada en servei i el manteniment.

Els mòduls necessiten al voltant d'un 40% menys d'espai per a la instal·lació en un sistema complet d'I/S remotes, incloent a l'acoblador de la unitat de comunicacions i la font d'alimentació, depenent de la combinació de senyals. Aquest espai d'instal·lació reduït incrementa la flexibilitat quan es planifiquen solucions d'automatització que utilitzen sistemes amb I/S remotes de Pepperl+Fuchs. Aquests innovadors mòduls prims es poden instal·lar en espais on no caben els armaris de major grandària. Els mòduls d'alta densitat tenen la meitat de grandària i el seu perfil prim permet disposar d'espai per a més mòduls.

Els seus homòlegs analògics es van presentar fa algun temps i són el resultat d'un innovador disseny elèctric. Amb una amplària de tan sols 16 mil·límetres, els mòduls d'alta densitat caben en els backplanes existents i són fàcils de configurar.