Mabeconta, S.L. - Altres instruments d'anàlisis

Mib Flowmax 22i y Flowmax 44i

Mesuradors per ultrasons: per al dosatge

Fotografia de Mesuradors per ultrasons
Els mesuradors Flowmax 22i i Flowmax 44i de MIB Gmbh, representats a Espanya per Mabeconta, són mesuradors de cabal per ultrasons per al dosatge i mesura de líquids.

Són àmpliament utilitzats en la fabricació de productes detergents, vernissos a força d'aigua, pintures, aromes, coles, olis minerals, àcids, insulses, per al comando de vàlvules en ompliment de barrils de cervesa, etc.

Els mesuradors Flowmax, mesuradors de cabal per ultrasons, calculen el cabal volumètric dels líquids i són aptes per a qualsevol procés d'automatització i especialment per a processos molt dinàmics. Addicionalment aporten control de gas incorporat amb informació, mitjançant una sortida d'alarma, de tub buit.

No tenen parts mòbils, les peces no sofreixen desgast i en el seu interior no hi ha espais morts. Fabricats en PSU (Polysulfon), poden estar en contacte amb els aliments i suporten l'agressivitat.

En mesura de volums i combinats amb bombes de membrana permeten un mesurament exacte i reproduïble des d'1 ml/impulso. La mesura del volum mesurat es transmet mitjançant impulsos escalats i amb sortida analògica ajustable. Tots els paràmetres poden ajustar-se en un PC mitjançant el programari MIB “Flowsoft” i el convertidor USBtoRS485, tots dos disponibles sota demanda.

Principals aplicacions:

- Control i logística.

- Sistemes automàtics de banys de processos.

- Processos molt dinàmics, com llenadoras rotatives o lineals.

- Circuits de refrigeració per al control del volum i reconeixement de tub buit.

- Mesurament de productes conductius i no conductius.

- Línies d'automatització.

- Línies de dosat.

- Ús amb bombes de membrana per a la mesura de volums amb precisió.

- Per al control de tub buit, límits de cabal i de processos.