Máquina Center, S.A. (MAQCENTER) - Centres de tornejat i fresatge

Okuma Millac 33 TU

Màquina multitarea vertical de 5 eixos: amb una àmplia gamma d'aplicacions

Fotografia de Màquina multitarea vertical de 5 eixos

La màquina multitarea súper compacta Millac 33 LA TEVA, comercialitzada per Màquina Center, està dissenyada per a una àmplia gamma d'aplicacions i millor solució per a peces petites. Okuma ha renovat la seva màquina multitarea amb motors directes per al mecanitzat d'una major varietat de peces, millorant la seva configuració estàndard i rellançant-la  a nivell mundial.

Aquesta versió vertical està especialment concebuda per mecanitzat de diversos components requerits pel ràpid creixement de la indústria mèdica.

La multitarea Millac 33 LA TEVA  és una combinació de torn vertical i centre de mecanitzat vertical de cinc eixos que permet realitzar treballs de tornejat de precisió i treballs de fresat en un sol muntatge. Les característiques més destacades d'aquesta multitarea d'Okuma són la seva taula tipus trunnion de 2 eixos amb transmissió directa (DD) per a velocitats de posicionat ràpid i precisions extremes.

El reduït espai que ocupa la màquina la converteix en l'opció ideal per a empreses que necessiten afegir a la seva producció una opció de màquina de fresat eficient i capacitat de tornejat.

La màquina Millac 33 LA TEVA té una ràpida engegada de la claveguera M, desplaçaments ràpids: 40 m/min, en tots els eixos lineals X-I-Z; la peça es troba en angle recte pel seu propi pes, bon maneig de peces primes i estranyes.

La màquina compta amb una estructura amb disseny robust, que redueix la vibració de cort; un potent acoblament cúrvico integrat per a l'eix M.

Eficient i ràpida:

- Espai en sòl amb un ample de màquina extremadament estret: 1.000 mm (objectiu de productivitat: doble espai per planta).

- Ràpida engegada de la claveguera M.

- Desplaçaments ràpids: 40 m/min (en tots els eixos lineals X-I-Z).

Mecanitzat precís i estable:

- La peça es troba en angle recte pel seu propi pes.

- Bon maneig de peces primes i estranyes .

Màquina rígida, tipus caixa per a tots els eixos lineals:

- Estructura amb disseny robust, que redueix la vibració de cort.

- Potent acoblament cúrvico integrat per a l'eix M.

Principals característiques:

- Màxima grandària de peça: ø 200 x 100 mm.

- Recorreguts X / I / Z: 340 / 450 / 350 mm.

- Eix A: 150 graus (-30 a +120), desplaçament ràpid 40-min-1.

- Eix C: 3000-min-1 tornejat (OSP), 300-min-1 fresat.

- Motora claveguera M 15/11-kW, BT40.

Unes dels seus principals característiques són la màxima grandària de peça: ø200 x 100 mm; recorreguts X / I / Z: 340 / 450 / 350 mm; eix A: 150 graus (-30 a +120), desplaçament ràpid 40-min-1; eix C: 3000-min-1 tornejat (OSP), 300-min-1 fresat i motora claveguera M 15/11-kW, BT40.