Business Moulding Supplies, S.L. - BMS (BMS-PMS) - Altres components per a injectors

Mantes aïllants de càmera: milloren l'homogeneïtat de temperatura

Fotografia de Mantes aïllants de càmera
Aquests mantes aïllants de gran qualitat són una solució fàcil per aïllar càmeres de premsa per injectar. La important disminució de pèrdues de calor redueix considerablement la necessitat de potència necessària per mantenir temperatures de recipients homogènies, millorar el temps d'arrencada i la qualitat de les peces produïdes.

Manta aïllant amb disc antirebabas (opcional) per garantir una protecció contra les infiltracions o projeccions de matèria en els cossos de calefacció i les càmeres aïllants.

Part calenta (teixit intern): Teixit de vidre espessor 1 mm. 1 100 °C en continu. Les característiques tèrmiques excedeixen la majoria dels aïllants habituals.

Part freda (teixit extern): Teixit de fibra de vidre impregnat teflon, espessor 0,4 mm, 260 °C. El revestiment extern de teflon és resistent, flexible i antiadherente a les projeccions de matèria. Es renta fàcilment.

Aïllament: Fibra de ceràmica de 25 mm d'espessor; 1 260 °C. Sense amiant, llarga resistència a les temperatures extremes amb excel·lents propietats aïllants.