Cosuame, S.L. - Manipulat d'envasos i embalatges

Power Tech Food

Manipulador ràpid de càrregues: programable, veloç i precís en els moviments

Fotografia de Manipulador ràpid de càrregues
El manipulador Power Tech és adequat per al maneig de tot tipus de producte de forma fàcil i segura amb la finalitat d'evitar accidents laborals a causa de la manipulació incorrecta i/o pesada de càrregues. D'envergadura reduïda és flexible en el sistema de presa del producte, programable, veloç i precís en els moviments.

El manipulador Power Tech Food consta d'una columna fixada al paviment i d'un braç superior que trencada 360° mitjançant coixinets. L'ascens i descens del braç és controlada per l'operador a través d'una botonera. La maniobra es realitza mitjançant un motor sense escombretes de manera que proporciona un baix consum elèctric i una velocitat elevada de fins a 1,5 m/s.

La màquina és molt versàtil i cobreix una àmplia zona de treball, ja que disposa de fins a quatre punts de rotació, en funció de les necessitats del client.

És possible programar altures de treball fixes mitjançant el PLC incorporat o deixar llibertat d'acció als operaris en funció de les exigències de la línia de producció. Els òrgans mòbils de la màquina estan coberts amb la intenció d'evitar accidents i l'acumulació de brutícia. Òptim per a la seva utilització en ambient alimentari.

El manipulador Power Tech es pot realitzar en acer galvanitzat en calent, acer inoxidable 304 o pintat.