SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Magatzems intel·ligents

Schäfer Pickomat

Magatzem automàtic: compacte

Fotografia de Magatzem automàtic
El Pickomat de Schäfer és un magatzem automàtic compacte que pot ser utilitzat com a sistema d'emmagatzematge autònom, magatzem pulmó, magatzem de recanvis, preparació de comandes, etc.

El sistema es basa en un passadís d'emmagatzematge de quatre mòduls servit per un braç elevador sobre el qual circula horitzontalment un dispositiu extractor. La mercaderia es diposita en safates d'emmagatzematge metàl·liques, i l'entrada i sortida de materials s'efectua en dues finestres de presentació practicades en l'estructura de tancament que cobreix completament el sistema.

Gràcies al seu disseny modular, Pickomat pot ser utilitzat en magatzems de 6 fins a 12 m d'altura, en increments de 100 mm. L'altura del material a emmagatzemar pot variar de només uns mil·límetres fins als 750 mm. Per a un millor aprofitament del magatzem, s'ha dissenyat una manera d'emmagatzematge dinàmic. Això vol dir que els sensors automàtics situats en les finestres d'entrada i sortida de material registren l'altura del mateix i assignen la ubicació ideal d'emmagatzematge dins del sistema. Les safates d'emmagatzematge utilitzades tenen una superfície neta d'1.220 x 820 mm i accepten una càrrega màxima de 250 kg, amb el que pot dipositar-se directament un palet en elles. També es poden subdividir mitjançant l'ús de contenidors plàstics o metàl·lics.

La gestió es realitza de forma ràpida i senzilla mitjançant pantalles tàctils situades sobre les finestres d'entrada i sortida de mercaderia. El sistema suporta quatre combinacions de programació, des de la sol·licitud directa d'una safata o un article, fins a la recepció de comandes des de l'host del client, incloent la possibilitat d'incorporar una validació via radiofreqüència.