Iscar Ibérica, S.A. - Freses de plaquetes

Shredmill

Maduixes antivibratorias: per al fresat eficaç de cavitats profundes

Fotografia de Maduixes antivibratorias
Shredmill és una família de maduixes que munten tant plaquitas rodones amb el tall de tall dentat, com plaquitas rodones. Amb el tall de tall dentat no continu, és la solució d'Iscar per al fresat eficaç de cavitats profundes.

En el mecanitzat de cavitats molt profundes, l'evacuació d'encenall (fins i tot mitjançant doll d'aire) és molt problemàtica a causa de la grandària, forma i pes de l'encenall. En cavitats profundes existeix la tendència al fet que els encenalls llargs quedin atrapades, i solen ser remecanizadas. Amb la Shredmill es produeixen encenalls petits, i la tendència al remecanizado és molt menor.

Les plaquitas estan disponibles amb diversos conformadors i preparació del tall per a un mecanitzat òptim en una gran varietat de materials.

Les maduixes Shredmill estan recobertes amb el recobriment Hard Touch d'alta tecnologia proporcionant una major durada de l'eina.

Entre els seus principals avantatges cal destacar l'excel·lent estabilitat de l'eina. Els encenalls es trenquen en petites seccions. El flux és òptim i amb fàcil evacuació de l'encenall, fins i tot en cavitats profundes. Té una gran capacitat de càrrega per dent, i profunditat de tall fins a 8 mm. Redueix el temps de mecanitzat. Disposa de petites forces de cort que requereixen potències baixes. Compta amb 4 talls disponibles en utilitzar la plaquita Shredmill.