Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Refrigeradors d'aigua

Wittmann CoolMax

Línia de refrigeradors

Fotografia de Línia de refrigeradors
La línia CoomMax de refrigeradors ofereixen capacitats de 10 a 90 kW (3 a 25 tones) per a una temperatura d'aigua de 15 °C i un ambient de 25 °C. La línia de refrigeradors Coolmax ocupa molt poc espai. Els refrigeradors estan equipats amb controls Wittman Battenfeld i un display amb interfície fàcil d'utilitzar.

El tanc d'aigua està fabricat en acer inoxidable i s'emplena automàticament (el nivell d'arribat pot ser verificat visualment gràcies a cristall transparent). La grandària de la bomba varia des de 3 kW fins a 7 kW (volums de 2 a 30 m3/h) depenent del grau de flux de l'aigua refrigerada en el procés. Elèctricament les bombes es protegeixen amb un relé de sobrecàrrega de la bomba i mecànicament amb un bypass per prevenir un increment de pressió en la línia massa alt. Els compressors segellats hermèticament estan equipats amb vàlvula de seguretat en la línia al condensador per prevenir danys en cas de becs de pressió. Una altra característiques inclouen control automàtic anticongelant i un sensor addicional que prevé que l'aigua sortint es torni massa freda.

El controlador microprocessador de Wittman se situa en un espai protegit contra esquitxades, assegura el control de la temperatura exacta i ofereix característiques de seguretat com una alarma quan el compressor falla o la temperatura en cicle de l'aigua refrigerada és molt alta. Els tubs de coure en la línia del compressor tenen poques peces soldades i s'ha pensat per evitar degotejos.