Iscar Ibérica, S.A. - Freses de plaquetes

Iscar Helido-Upfeed

Línia de fresat: per a maduixes en una gamma de diàmetres de 16 i 20 mm

Fotografia de Línia de fresat
La línia de fresat H600 està basada en el concepte de plaquitas de doble cara Helido-Upfeed amb 6 talls de cort.

Iscar presenta la h600 WXCU 0403: aquesta és una plaquita encara més petita, que amplia la gamma de diàmetres incloent les grandàries de 16 i 20 mm.

La línia de maduixes Helido Upfeed per a fresat amb avanços elevats ara completa la gamma de diàmetres de 16 a 125 mm.

Totes les plaquitas H600 WXCU 04, 05 i 08 estan rectificades perifèricament.

Les maduixes FF EWX-04 estan disponibles en la gamma de diàmetres de 16 i 20 mm amb mànecs tipus cilíndric, Weldon, Multi-Master i Flexfit, i diferents longituds de mànecs.

Les maduixes disposen d'una configuració de l'angle de posició de 17°, de manera que les forces de cort resultants es dirigeixen axialment cap a la claveguera de la màquina. Aquest disseny proporciona una gran estabilitat i permet el mecanitzat a avanços extremadament elevats, fins i tot en aplicacions amb grans volades.

A més, la plaquita H600 WXCU 0403 munta en un seient amb forma en cua d'oreneta que proporciona una fixació molt ferma.

La grandària d'aquesta plaquita està disponible en les qualitats Summe Tec i amb diversos angles de despreniment, per a una àmplia gamma de materials i d'aplicacions.

Totes les maduixes Helido-Upfeed tenen forats per a la refrigeració. Això és molt important quan es mecanitza a avanços elevats, en rampa, plongé i interpolació helicoïdal i proporciona un excel·lent rendiment i vida de l'eina.

Aquestes maduixes i plaquitas ofereixen una solució ideal en el mecanitzat de cavitats estretes en la producció de motlles i matrius.