Tecnipesa Identificación, S.L. - Lectors de codi de barres

Intermec SF51

Lector sense fil

Fotografia de Lector sense fil
La combinació del disseny en forma de llanterna amb el mecanisme magnètic de subjecció i alliberament ràpid del nou lector sense fil SF51 ho converteix en un dispositiu de lectura compacte i exclusiu que cap perfectament en una mà i pot enganxar-se a la cintura. El lector sense fil SF51, de llarga durabilitat, incorpora una xarxa sense fil d'àrea personal (PA) basada en el protocol de comunicació Bluetooth, es connecta de manera sense fil als terminals d'Intermec de les seriïs CV60, CK30 i 700, sense necessitat d'una estació basi, i proporciona una solució assequible i de gran rendiment per a aplicacions de captura de dades intensiva.

Es poden connectar fins a set lectors SF51 a un servidor mitjançant una associació senzilla. N'hi ha prou amb llegir un codi de barres per establir un enllaç amb un nou dispositiu servidor.

Gràcies al seu disseny exclusiu i al mecanisme de subjecció i alliberament el lector SF51 millora les prestacions de la lectura de codis de barres. En lloc d'haver de portar el lector a les mans i restringir el moviment de l'usuari, el lector SF51 està dissenyat per portar-se en la cintura, en la nina o en el pit gràcies a un mecanisme de subjecció i alliberament que pot utilitzar-se sense mirar. D'aquesta forma, l'usuari pot accedir i alliberar el lector SF51 amb rapidesa i facilitat quan ho necessita, per tornar a col·locar-ho en el seu lloc quan ha acabat.

El lector SF51 utilitza l'EV10, un nou motor de lectura lineal que es basa en la tecnologia APS CMOS. Aquest robust motor pot realitzar 200 lectures per segon i llegeix amb facilitat codis de barra danyats i de mala qualitat fins a una distància màxima de 50 cm.

El SF51 funciona amb una bateria de deu hores de durada (més de 5.000 lectures) i només necessita una hora de recarrega per arribar al 70% de la seva autonomia. És el lector ideal per a terminals portàtils de lectura intensiva i mercats com la logística, el transport, el magatzem, la distribució i la fabricació.