OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. -

Horizon Taurus 530SF

Laminadora automàtica: amb alimentador automàtic

Fotografia de Laminadora automàtica
L'empresa OPQ Systems, especialista en equips d'acabat, presenta la laminadora automàtica Horizon Taurus 530SF de format 53 cm amb alimentador automàtic.

La Taurus 530SF, disposa d'un alimentador automàtic d'alta capacitat, equipat amb capçal posterior d'alimentació d'altes prestacions, unitat de laminatge d'alta precisió amb accionament pneumàtic i dispositiu de tall i separació. Opcionalment es pot instal·lar a la sortida un jogger o bé un descargador de palet per a grans produccions.

L'ajust de la laminadora és molt senzill, només és necessari introduir en la pantalla tàctil les mesura del paper a laminar i posicionar el capçal posterior d'alimentació.

Totes les funcions de laminació es realitzen a través de la pantalla tàctil a color, de funcionament molt intuïtiu. La laminadora Horizon Taurus 530SF, pot laminar a les dues cares, la mesura màxima del paper és de 53 cm. D'ample, la velocitat màxima de laminatge és de fins a 30 metres/minut. El temps d'escalfament és de només 10 minuts.

L'Horizon Taurus 530SF posseeix un dispositiu de reacondicionamiento del corró de cautxú, el qual allarga la vida útil del mateix i també posseeix un dispositiu d'optimització d'escalfament del corró calefactor. Aquest dispositiu s'usa per evitar escalfar les zones del corró calefactor que no s'usen quan la mesura del paper és inferior a la mesura màxima.

Com a opció, l'Horizon Tarus 530SF, disposa d'un carregador i apilador de palé, per a grans produccions. Amb aquest carregador, es pot alimentar la laminadora directament des d'un palet, reduint així els temps de càrrega.