GS tècnic periféricos y componentes, S.L. (Gstècnic) - Instal·lacions d'alimentació centralitzades per a plàstics

SB Plastics Machinery

Instal·lacions centralitzades: garanteixen una reducció de costos del sistema de transformació

Fotografia de Instal·lacions centralitzades
Els mètodes tradicionals de la transformació han de ser tractats cada vegada més com a industrialitzacions associades als processos de producció. Un nombre cada vegada superior d'empreses que busquen una qualitat superior han realitzat un procés de transformació fruit de l'anàlisi de diferents paràmetres.

L'adaptació a aquestes noves tècniques ha permès una constància en la qualitat, indispensable per garantir el futur de les empreses.

Gràcies a SB, empresa representada per Gs Tecnic, deshumidificar el material amb un sistema centralitzat directament a la zona d'emmagatzematge garantint una reducció de costos del sistema de transformació és ja una realitat.

Els seus sistemes de producció, sota control, són el resultat d'una recerca efectuada segons aquests paràmetres, esbrinats i comprovats amb èxit. Per exemple, analitzant el correcte procés productiu partint del tractament de deshumidificación s'aconsegueix: un nivell d'humitat del grànul mínim i constant, i una temperatura del grànul òptima abans de la transformació.

Deshumidificar el material amb un sistema centralitzat directament a la zona d'emmagatzematge optimitza el procés amb reducció dels costos de transformació . El funcionament integrat i automàtic avantatja un augment de producció una millora de les característiques del producte final. SB pot estudiar a solució òptima per a cada estructura operativa, garantint prestacions d'elevada qualitat i la millor del procés.