OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Altres equips d'enquadernació

Vacuumatic Vuti/Vuti Plus

Insertadoras de tires: pel contaje i la separació en lots de fulles

Fotografia de Insertadoras de tires
Els equips Vuti i Vuti Plus de Vacuumatic, comercialitzats per OPQ Systems, proporcionen una solució flexible per a la major part de premses de fulles/banda contínua i màquines transformadores en les quals els subministraments incorrectes, els excessos sobre les quantitats demanades, la quantificació dels lots o la gestió del desaprofitament constitueixen tots ells problemes ben coneguts.

Resolen els problemes de gestió del desaprofitament, eviten els subministraments inexactes i els excessos o minvaments sobre les quantitats demanades, estalviant temps i diners. El sistema Vuti ha estat dissenyat per ser col·locat en línia en la major part dels processos que utilitzen un lliurament per paleta de ‘descens elevació’. Depenent dels requeriments de la instal·lació, es troba disponible una gamma de guies, de sensors de contaje de fulles i de suports de muntatge adequats per a màquines i aplicacions específiques. Estan disponibles amb diversos accessoris de muntatge.

Durant la posada a punt o quan es produeix una fallada en el procés, la posició del defecte en la taujana pot ser marcat automàticament amb una tira per mitjà de l'ús d'un dispositiu d'inhibició. Aquestes tires poden ser fàcilment identificades més tard amb l'ús d'un accessori de ploma marcadora opcional.

El sistema Vuti Plus és un conjunt millorat d'ECC i impressora que ofereix una anàlisi addicional de la informació tant de les fulles bones com de les defectuoses produint de forma automàtica una etiqueta impresa autoadhesiva

per a cada paleta. També és possible produir duplicats de les impressions a l'efecte de manteniment de registres. Aconsegueixen una velocitat de contaje màxima de 120.000 fulles/h.

Com a accessoris, Vuti i Vuti Plus poden equipar-se amb 3 kits diferents. El kit A és una unitat de pedestal mòbil complet amb un suport de bloc i braç per al cos de l'insertador de tires i el controlador electrònic amb dispositius d'ajust dels braços. El kit B és una muntura universal de 3 peces constituïda per un suport de muntatge de barra circular anodizado en negre (de 38 mm de diàmetre) i un suport muntat plànol universal anodizado en negre alternatiu, tots dos complets amb dispositius d'ajust del braç de palanca roscats, més un

braç de suport de vareta d'acer. El kit C es compon d'una muntura universal múltiple de 7 peces. Està constituïda pel kit B més dues varetes d'acer de prolongació i dos suports muntats plànols addicionals.