OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Altres equips d'enquadernació

Vacuumatic Cuti

Insertadora de tires: per a premses de pila baixa

Fotografia de Insertadora de tires
Cuti de Vacuumatic, marca comercialitzada per OPQ Systems, és un sistema sobreprensa de contaje i inserció de tires. Es tracta d'un equip dissenyat específicament per al seu ús amb petites premses d'impressió en offset que tinguin un lliurament de cadena de reculada de pila baixa.

Està compost per un cos insertador de tires amb una guia recta i fixa de 300 mm de longitud, suport per a rotllo de cinta de 235 mm de diàmetre, un comptador de lots programable incorporat amb visualitzador de 4 dígits i teclat d'entrada, a més d'un suport de pedestal d'1 m d'altura, combinat amb el seu propi dispositiu de control per microprocessador incorporat. Pot subministrar-se amb un sensor de làser per evitar la necessitat de connectar-ho als controls de la premsa. Com a alternativa està disponible una unitat d'interfície de comptador de premsa per a la connexió directa, si així es prefereix. Previst per ser instal·lat pel propi client, la insertadora de tires universal combinada Cuti porta un sensor de contaje independent i un suport d'altura ajustable, la qual cosa permet transferir-ho fàcilment d'una premsa a una altra sense necessitat d'un conexionado complex als controls de les premses.

De construcció robusta, amb un microprocessador incorporat per proporcionar una exacta inserció de les tires entre els lots i el contaje total de les fulles, el model Cuti redueix la necessitat de laborioses operacions manuals. Aconsegueix una velocitat de contaje de fins a 25.000 fulles/h.