Tecnipesa Identificación, S.L. - Impressores d'etiquetes

Impressora de sobretaula EasyCoder PD4

Fotografia de Impressora de sobretaula EasyCoder PD4
TECNIPESA, ha anunciat el llançament de la nova impressora EasyCoder PD4, un model dirigit a aplicacions en centres de producció, magatzems i recepció i expedició de mercaderies, que uneix robustesa, fiabilitat i un preu molt competitiu. L'estratègia de distribució d'aquest nou model es realitzarà exclusivament a través de canal.

La PD4 pot treballar mitjançant transferència tèrmica i tèrmica directa i presenta dos diferents nivells de resolució: 200 o 300 punts per polzada. Disposa d'una gran capacitat de memòria de fins a 2MB de tipus "Flaix" i 2 MB de tipus DRAM, per la qual cosa pot emmagatzemar-se una gran quantitat d'informació de tipus variable com a gràfics o fonts.

Entre les seves característiques tècniques destaca una robusta carcassa metàl·lica, que la protegeix d'entorns ambientals agressius amb pols i brutícia; així com un disseny industrial totalment modular que permet canviar d'una manera senzilla components com els capçals o cintes. Pot a més suportar rotllos de cinta de 450 metres, minimitzant els temps d'inactivitat de l'equip i reduint les labors de manteniment.

Amb una ample d'impressió de 104 mm i una velocitat de fins a 150 mm per segon, està impressora està preparada per respondre a les exigents càrregues de treball d'entorns com a magatzems i centres de producció. A més, incorpora tot tipus d'elements de connectivitat per integrar-se sense problemes a qualsevol xarxa i entorn informàtic. Així, presenta connexions de tipus seriï RS232c, paral·lel Centronics i USB.

La impressora integra així mateix una pantalla gràfica retroiluminada d'ajuda a l'usuari, que pot proporcionar informació sobre estat de l'equip i de les tasques en curs. A més d'aquesta pantalla compta amb diferents botons de funció per operar la impressió de forma manual.

La nova PD4 ofereix una gran varietat d'elements opcionals com a ampliació de memòria, rebobinador intern, guillotina, teclat i adaptador per a connexió a xarxes Ethernet.