Transformados Torres Martí, S.L. (Grupo Tatoma) - Atres tipus de codificadors

Identificador

Identificadors: identificador per ràdio freqüència

Fotografia de Identificadors
L'aplicació de la tecnologia d'identificació per ràdio freqüència (RFID) permet a TATOMA situar-se en l'avantguarda tecnològica, oferint als seus clients les més avançades solucions en gestió de contenidors.

La tecnologia RFID permet l'optimització dels processos logístics mitjançant un avançat sistema d'autoidentificación.

Els sistemes d'identificació automàtica per Ràdio Freqüència (RFID en les seves sigles en anglès) es realitzen a través de micro xips (tags) encapsulats en suport de polipropilè i adaptats a contenidors TATOMA.

Aquests sistemes d'identificació permeten l'automatització de processos mitjançant l'etiquetatge de contenidors amb tags susceptibles de ser llegits a distància, amb l'emissió d'ones de ràdio freqüència en una banda d'ús lliure de l'espectre radio elèctric.

Per tant la implantació d'un sistema d'identificació automàtica integra en el flux d'informació electrònica de l'empresa els contenidors identificats permetent la seva gestió, control, localització i trazabilidad.

Qualsevol contenidor es pot dotar d'intel·ligència, la qual cosa comporta una sèrie d'avantatges com:

Identificació: cada contenidor se singularitza, pansa a ser únic.

Automatització: en realitzar la identificació per ràdio freqüència no és necessària la intervenció humana; això redunda en estalvi de costos i increment de la fiabilitat.

Control: mitjançant la implantació de l'adequat sistema de punts d'identificació, és possible saber on es troba cada contenidor.

TATOMA té a la seva disposició un ampli equip d'enginyers amb molts anys d'experiència en identificació automàtica.

En concret, en identificació automàtica per ràdio freqüència passiva, centenars d'instal·lacions de lectura i desenes de milers de tags funcionant a Espanya en els més diversos sectors, tot això situa a l'equip tècnic de TATOMA com a líder al mercat.

Especialitzats com estem a estudiar i analitzar processos, li proposarem l'aplicació de la tecnologia RFID que millor s'adapti a les seves necessitats i realitzarem la instal·lació completa.