OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Solcadores

Crease Matic 50

Hendedoras automàtiques: de format super A-2

Fotografia de Hendedoras automàtiques
L'hendidora Creés Matic 50 és una hendidora automàtica de format super A-2, totalment programable fabricada per la signatura anglesa CAS i distribuïda a Espanya per OPQ Systems.

La Creés Matic 50 pot ser programada per realitzar hendidos en qualsevol punt al llarg de la fulla amb un màxim de 28 hendidos i amb 99 programes de memòria, per poder així emmagatzemar en els treballs més habituals.

La Creés Matic 50 pot treballar amb formats des de CD fins a super A-2 amb un màxim de 500 x 700 mm. L'hendidora, està equipada amb quatre útils d'hendido per poder hendir tots els gramatges des de 80 fins a 400 grams. Tres d'aquests útils són d'acer i el tercer és una matriu autoadhesiva. Aquesta matriu autoadhesiva està disponible en diversos amples i és realment molt econòmica.

La Creés Matic 50 també incorpora de sèrie un útil de microperforación, el qual pot ser ampliat amb diverses rodes de perforació.

La velocitat d'hendido és de fins a 7.000 fulles/hora amb alimentació inferior, la qual cosa permet una alimentació sense parades per optimitzar la producció.

El maneig i la programació de la Creés Matic 50, és molt senzill, gràcies a la seva interfície gràfic en castellà.

OPQ Systems, remarca l'extraordinària fiabilitat, facilitat de maneig, la precisió dels hendidos fins i tot amb cartolines de 400 grams laminades a les dues cares, així com la sòlida construcció de l'hendidora.