OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Guillotines trilaterals

Horizon TBC-200L

Guillotines trilaterales: per a revistes i catàlegs

Fotografia de Guillotines trilaterales
OPQ Systems ha desenvolupat el mòdul d'Horizon TBC-200L amb el qual és possible realitzar el tall de cap i peu en les revistes i catàlegs. Aquest mòdul Horizon TBC-200L, treballant conjuntament amb les guillotines de cort frontal FC-20 / 20A / 200A / 200L, realitza el tall trilateral de tots els treballs realitzats amb els sistemes de confecció de revistes Horizon SPF-20 / 20A / 200A i 200L.

En els equips SPF-200A i 200L el TBC-200L s'ajusta des de la mateixa pantalla i en els equips de la sèrie SPF-20 i 20 A, subministrem el TBC-200L amb una pantalla tàctil a color per introduir les mesures.

El mòdul TBC-200L és un equip sòlid, dissenyat per funcionar automàticament amb les guillotines de cort frontal. Amb ell, Horizon facilita el treball en els tallers d'enquadernació i impremtes en eliminar el pas previ del tall de les piles de paper a carregar en les alzadoras. A partir d'ara, ja no serà necessari el tallar les piles de paper al capdavant i peu.

Per a la impressió digital, el mòdul és un aliat molt important en evitar que s'hagin de tallar prèviament els marges superior i inferior de la impressió digital.