Merit Lilin Spain, S.L. - Equips d'enregistrament i videovigilancia

NVR116

Gravador digital autònom de video: amb 16 canals

Fotografia de Gravador digital autònom de video
El Gravador Digital Autònom de Video IP amb 16 canals de 30FPS i resolució 1080P, el NVR116 es llança al món de la seguretat com a únic en la seva classe. L'enregistrament de les imatges de Càmeres IP Megapixeles és en Full-HD real, oferint 1080P en totes les imatges gravades amb la millor qualitat de video i definició existents al mercat actual, gràcies a la seva sortida de video HDMI/1920x1080, podem visualitzar les imatges en televisors o monitors convencionals Full-HD.

La Sèrie NVR és compatible amb totes les càmeres IP de LILIN existents, incloent càmeres Megapixeles. Disposa de Codec Multistream en Full HD H.264, 480P H264, MJPEG i JPEG, que ens permet realitzar diferents enviaments dels enregistraments en manera manual, per alarma, agenda i detecció de moviment; a més podem escollir múltiples resolucions d'enregistrament per optimitzar els recursos des de 1080P, 720P, D1 i VGA. Per als usuaris més avançats la Sèrie NVR permet gestionar i controlar totes les funcions del gravador mitjançant Pantalla Tàctil i utilitzar les múltiples sortides de video HDMI, VGA o BNC, per a Centres de Control i Monitoreo.

El seu disseny exterior és professional i funcional , amb Panell Frontal fàcil d'utilitzar, amb la roda de control JOG & SHUTTLE podem realitzar les funcions de reproducció, avanç, reculada i control de Doms PTZ. El seu format de muntatge Rack 19” ens permet tenir la màxima capacitat d'allotjament de Discos Durs SATA de fins a 24TB, a més admet RAID extern per port eSATA per a enregistrament massiu. El Back-Up i descàrregues de video es poden realitzar per diferents mitjans com FTP, regrabadora DVD incorporada en el dispositiu o mitjançant els ports USB2.0 del mateix. Inclou Programari Gratuït CMX HD 3.6 que permet integrar en una mateixa plataforma tots els productes Video IP de LILIN i tants NVR com tinguis, a més de funcions extres com eMap, ePos, ePTZ, IPScan (configuració automàtica de dispositius IP LILIN) i altres funcions molt útils com WebManager , etc…. Com tots els equips de Video IP, la sèrie NVR, també, és compatible amb mòbils 3G (Smart Phones) com iPhone, iPad, BB i Android.