Tecnipesa Identificación, S.L. - Sistemes de radiofreqüència per a magatzems

Ubica

Gestió de magatzems per radiofreqüència

Fotografia de Gestió de magatzems per radiofreqüència
És un programari de gestió de magatzems basat en entorn Windows®, que li permetrà d'una forma fàcil, eficaç i econòmica tenir gestionat, controlat i maximitzat l'espai en el seu magatzem, sent capaç de prendre de forma automàtica el comandament, control i l'optimització de totes les seves operacions.

Optimitzi la distribució del magatzem

SITUA SLI li ofereix la flexibilitat necessària per definir la distribució del magatzem segons les seves necessitats canviants, perquè pugui obtenir la major eficàcia en el magatzem. Implanti àrees d'emmagatzematge d'alta i baixa prioritat per situar les mercaderies de forma òptima i bloquejar les ubicacions per restringir el moviment de mercaderies. Divideixi el magatzem en zones per donar cabuda a diferents necessitats d'emmagatzematge com, per exemple, requisits de temperatura o rotació de diversos articles. Pot especificar ubicacions de magatzem en diferents nivells: magatzem, zona de magatzematge o picking, zona de treball, prestatgeria, buit i altura. I definir cada ubicació en funció de paràmetres com l'espai i el tipus de palet. A més, pot controlar com s'emmagatzemen els articles segons regles d'ubicació predefinides o disposar de la flexibilitat de gestionar de forma aleatòria l'emmagatzematge dels articles.

Avantatges principals:

• Optimitzi la distribució del magatzem per augmentar l'Eficàcia

• Obtingui una visió general completa de l'inventari per millorar el servei al client

• Optimitzi els seus processos de magatzem per reduir costos

SITUA SLI Gestió de Magatzems li ofereix la visió general de l'inventari i les eines de gestió de magatzems que necessita per augmentar la satisfacció dels clients i reduir els costos. SITUA SLI és una solució integral que li ofereix connectivitat en temps real en tota l'empresa. Intercanvia informació amb moltes altres àrees funcionals de la companyia com, per exemple, Producció i Comercial, per millorar el rendiment global de l'empresa.

Augmenti l'eficàcia del magatzem

SITUA SLI li ajuda a utilitzar l'espai del magatzem de forma eficaç, a través de la identificació automàtica de les ubicacions d'emmagatzematge òptimes per als articles, a partir de les característiques dels articles i les zones de magatzem. Totes les activitats del magatzem es registren en diaris perquè pugui recuperar-se un historial complet de les accions i els identificadors d'articles mitjançant un control de processos. S'utilitzen codis de barres i terminals portàtils per radiofreqüència per augmentar la velocitat i la precisió del picking i la ubicació dels articles.

SITUA SLI li ajuda a determinar la seqüència més lògica d'ubicacions de picking, amb la finalitat d'optimitzar les rutes de picking i accelerar el lliurament de la comanda als clients. El sistema assigna les rutes de picking en funció de paràmetres com les zones i l'altura de les ubicacions. És possible incloure diverses comandes en una ruta per optimitzar l'ús de les càrregues de palets i augmentar d'aquesta manera l'eficàcia del magatzem. La visibilitat de les possibles ubicacions de picking de l'enviament pot accelerar el procés de picking i empaquetat. I pot millorar l'eficàcia global amb transferències internes com, per exemple, enviaments que incloguin llestes de materials, per moure els articles directament del magatzem a la producció. Gestioni amb eficàcia l'emmagatzematge d'articles basant-se en diferents paràmetres d'ubicació com, per exemple, els tipus d'ubicació, l'espai i l'altura dels palets.

Augmenti la satisfacció del client

Registri les mercaderies a mesura que entrin en el magatzem perquè pugui veure-les en tot el sistema abans de situar-les en l'inventari. Mentre introdueix una comanda de venda pot veure l'estoc disponible per als clients, per exemple, d'una ubicació o lot cObtingui una visió general completa de l'inventario

Per determinar la ubicació exacta d'un article concret en el magatzem, utilitzi les dimensions de l'inventari, que poden contenir informació relativa al nombre de lot, la ubicació, l'identificador de palet i la data d'entrada o fabricació. Les dimensions de l'inventari són a més una eficaç eina per realitzar un seguiment dels lots, i es poden utilitzar per obtenir una clara visió general dels articles de l'inventari.

Controli totalment la trazabilidad

SITUA SLI li permetrà complir amb la normativa present i flexibilitat per complir amb la futura. Respondre a les exigències del mercat: Grans superfícies, distribuïdors i consumidors, que demanden més trazabilidad. Control de proveïdors, seguiment de lots i inclusió automàtica de lots en albarans de clients. Integració d'informació repartida pels diferents departaments de l'empresa, i controls de qualitat (AUTOCONTROL). Seguiment de les recomanacions d'AECOC. Millora de la qualitat i seguretat dels productes. Prevenció de riscos econòmics i d'imatge davant possibles crisis alimentàries. Optimització de processos i reducció de costos per reducció d'errors en manipulació i expedicions. Millora de la competitivitat i diferenciació enfront de la competència.