Bautermic, S.A. - Forns per a tractaments tèrmics i superficials

Forn elèctric: per a la neteja tèrmica

Fotografia de Forn elèctric
Bautermic, S. a. ha desenvolupat un tipus de forn polivalent, per incinerar, destil·lar o cremar, segons es tracti d'eliminar pintura, plàstic o vernís, que pugui estar dipositat en útils de pintura, filtres, motlles, fileres, motors o bobinatges, que calgui tornar a rebobinar.

El principi està basat a pujar i mantenir la càrrega a incinerar a una temperatura programada i regulable fins a 450 °C, per un espai de temps ajustable d'acord amb el volum i el tipus de càrrega, que pot oscil·lar entre les 3 i 11 hores. Durant aquest temps, els compostos a eliminar sofreixen una lenta descomposició pirolítica que permet la seva carbonización.

Els fums i gasos nocius alliberats dins del forn, per la carbonización de la càrrega, són tractats abans de la seva expulsió a l'atmosfera mitjançant un equip d'oxidació tèrmica, (postcombustión, pirólisis o requemado de gasos a 850 °C), també de funcionament elèctric, amb la qual cosa es garanteix l'eliminació dels gasos residuals d'acord amb la normativa mediambiental.