Iscar Ibérica, S.A. - Mandrí

Iscar MTR

Escariadores para mecanitzat d'alta velocitat: metall dur integral amb refrigeració interna

Fotografia de Escariadores para mecanitzat d'alta velocitat
Línia d'escariadores MTR de metall dur integral amb refrigeració interna per a una gamma de diàmetres de 4 a 12 mm, tolerància H7.

Els escariadores porten un recobriment PVD ultrafino que proporciona un espectacular rendiment. Els escariadores MTR complementen la gamma de diàmetres dels Bayo T-Ream (11,5 a 32 mm) per escariado a alta velocitat. Igual que per a la línia Bayo T-Ream, hi ha disponible una geometria de llavis rectes per a forats cecs i de llavis a esquerres per a forats pasantes.

La qualitat estàndard (KMX) és específica per a aquesta família d'eines. És una combinació del tenaç substrat submicrón de metall dur IC07 i un recobriment PVD ultra-fi amb base de silici, obtingut mitjançant la tecnologia de plasma d'alta densitat.

Característiques.

El recobriment PVD amb base silici ofereix:

- Elevada duresa.

- Sota coeficient de fricció

- Capa molt fina (crucial per obtenir toleràncies estretes)

La línia MTR ha estat dissenyada per l'escariado a alta velocitat. En comparació dels escariadores convencionals, la combinació del recobriment i la refrigeració interna permet l'increment de la velocitat de tall i de l'avanç espectacularment.

Aquestes característiques són molt útils en cas de grans sèries, ja que els estalvis en temps de mecanitzat i costos de mà d'obra, així com la productivitat es multipliquen.

Els escariadores MTR es poden utilitzar en forats cecs o pasantes, forats creuats i chaveteros, en una àmplia gamma de materials.

Avantatges:

- Elevada productivitat.

- Excel·lent evacuació d'encenall.

- Elevada precisió.

- Excel·lent acabat superficial.

Directrius per un escariado a alta velocitat

Recomanacions tècniques:

Per aconseguir la màxima precisió en escariado, és molt important prestar especial atenció als següents factors del procés productiu:

- Selecció del sistema d'adaptació/fixació adequat, sense salt radial (inferior a 0,01 mm)

- Utilitzar un refrigerant de qualitat i dirigit als talls de cort.

- Selecció de la geometria de l'escariador més efectiva i de la qualitat més adequada en funció del material i forma de la peça