Elocom, S.L. - Ensacadores

Elocom EP-400/600/1.200/1.500

Ensacadoras automàtiques: per a sac de boca oberta

Fotografia de Ensacadoras automàtiques
Les ensacadoras automàtiques EP d'Elocom són el resultat més avançat en l'evolució tecnològica de les necessitats d'ensacat de productes sòlids, granulados o en pols, en sacs de boca oberta.

De concepció i construcció molt robusta, posseeix els materials tècnics més avançats per a un funcionament automàtic de màxima fiabilitat, amb el mínim temps de manteniment.

Orientada per solucionar els requeriments d'altes produccions (EP-1.200/1.500), neteja i precisió (EP-400/600), automatisme i gran autonomia.

La detallada construcció dels seus elements, amb l'ús de les més avançades tecnologies de tall, plegat, pintat, accionaments mecànics i sistemes de controls, converteixen a les ensacadoras de la gamma EP en les més evolucionades i segures a tot el món.

Separa i obre el sac buit des del magatzem. Pren el sac buit (amb manxa o sense manxa) i ho col·loca en la boca d'ompliment. Subjecta hermèticament el sac en la boca d'ompliment. Omple el sac (descàrrega des de pesadora superior). Evacúa el sac ple. Tanca el sac, mitjançant costura o termosellado (o opcions mixtes).

Es fabriquen diferents models amb nivells anticorrosivos graduals fins a completament en acer Inox.

Productes en pols: s'incorporen sistemes de pesaje per pes brut amb alimentació de sinfines inclinats, desaireación mitjançant sondes filtrantes, diferents sistemes de vibració segons producte, evacuació d'aire sobrant superior, doble tancament mitjançant termosellado sac intern + costura.

La màquina s'autoregula mitjançant trucada al programa (programa de pesaje, dimensions de magatzem, altura de bandes, etc.).