OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Enfeixadores

Busch Serie TB

Enfajadoras automàtiques per la indústria gràfica: un sensor s'encarrega de detectar la presència del paquet i est és enfajado automàtic

Fotografia de Enfajadoras automàtiques per la indústria gràfica
OPQ Systems Maquinària Gràfica, distribueix els productes de la prestigiosa signatura alemanya Busch. Entre els productes d'aquest important fabricant destaquen les enfajadoras.

Busch disposa de diversos models depenent de l'ample de la cinta a utilitzar, així com la mesura de l'arc. Les enfajadoras Busch són automàtiques, només és necessari dipositar el material a enfajar en l'enfajadora, un sensor s'encarrega de detectar la presència del paquet i est és enfajado automàtic.

Els models més populars són els models TB-24 i TB-39.  La diferència entre elles són bàsicament, l'ample del material d'enfajado i la mesura del paquet a enfajar.

El funcionament  és molt senzill, disposa de tres sistemes de començar el cicle d'enfajado, automàtic a través del sensor, mitjançant pedal i pel polsador d'enfajado. Els rotllos de material  d'enfajado estan disponibles en diversos materials: paper blanc, Kraft i plàstic.   Les enfajadoras Busch disposen d'un espai interior per allotjar els rotllos de cinta d'enfajado, per a aquells clients que necessiten fer un  ús intensiu, Busch fabrica la taula GRS amb un portarrollos de gran metratge.

Les aplicacions de les enfajadoras Busch són molt diverses: enfajado de plegats, flyers, prospectes, etc.

OPQ Systems comercialitza una gran varietat de consumibles per l'enfajado. Aquests rotllos de cintes d'enfajado, es poden emprar pràcticament en totes les enfajadoras el mercat. Els rotllos de cinta d'enfajado estan disponibles en amples de 30, 40 i 50 mm. d'ample. Els materials poden ser en paper blanc o kraft i en plàstic transparent.

Per a aquelles aplicacions intensives,  OPQ Systems, disposa de rotllos de llarg metratge.