OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Enfeixadores

Busch TB-26

Enfajadoras automàtiques: permet enfajar de forma ràpida i segura prospectes, plegats, així com tota classe de treballs comercials

Fotografia de Enfajadoras automàtiques
La prestigiosa signatura alemanya, Busch GmbH, ha llançat al mercat el seu últim model d'enfajadora. Es tracta del model TB-26, el qual permet enfajar de forma ràpida i segura prospectes, plegats, així com tota classe de treballs comercials. El seu funcionament és molt senzill i ràpid, només és necessari dipositar el material a enfajar sobre la zona de treball i la màquina enfajará gràcies al sensor de presència. Les enfajadoras Busch poden emprar indistintament paper blanc i kraft, així com plàstic transparent. La sèrie TB-26, es fabrica en dues versions. El model TB 26 I està dissenyat per a un ample de banda de 20 i 30 mm i el model TB 26 II per a un ample de banda de 40 i 50 mm.

El canvi de format és molt senzill. L'amplària màxima de les piles que seran enfajadas amb paper Kraft o blaco, és de 260 mm, amb banda plàstica és de 180 mm. L'altura màxima de la pila és de 150 mm.

Les enfajadoras de sobretaula estan equipades de sèrie amb topalls laterals i darreres fàcilment ajustables, contra els quals s'alinea el producte, centrat i en angle recte. L'equip estàndard comprèn la regulació electrònica de temperatura i el display digital amb missatge d'errors.

Per a grans produccions, és recomanable l'ús de la taula-suporti de bobines grans. Això evita un canvi freqüent de bobines. El suport és mòbil i ajustable en altura, permet allotjar bobines grans de 800 m de longitud de paper Kraft o de banda plàstica de 1200 m.

Aquest últim model s'afegeix a l'àmplia gamma d'enfajadoras que BUSCH fabrica. Entre aquesta àmplia gamma, destaquen les multienfajadoras i els sistemes d'enfajado automàtic per lineas de cort.