OPQ Systems Maquinaria Gráfica, S.L. - Enquadernadores de cola calenta o cola PUR

Horizon BQ-280 PUR + HT-30C

Encuadernadoras de cua Pur + guillotines trilaterales: aplicació per tanc de cua amb dos corrons aplicadors

Fotografia de Encuadernadoras de cua Pur + guillotines trilaterales
Encuadernadora amb cua PUR BQ-280 Pur amb sistema d'aplicació de cua Pur per tanc de cua amb dos corrons aplicadors i un d'ajust de pel·lícula de Pur, tanc de cua Eva separat per a la cua de cortesia amb corrons oblics. Així com el dispositiu de sortida que recull els llibres de la mordassa i els diposita suaument en la safata de sortida. Aquest dispositiu evita que els llibres es danyin en deixar-los caure des de la mordassa a la safata de sortida.

L'encuadernadora compta amb una moderna pantalla tàctil a color de gran format basada en icones molt intuïtives. Els canvis de format i ajustos es realitzen des de la pantalla tàctil. Per ajustar un nou treball, només és necessari introduir les mesures del tac del llibre i de la portada. En uns pocs segons l'encuadernadora estarà llista per treballar.

La BQ-280 està equipada amb un intuïtiu introductor de mesures de grossor del tac del llibre. Aquest modern introductor funciona automàticament. En apropar el tac del llibre, aquest llegeix el grossor i ho envia directament a l'encuadernadora. Aquesta operació, es pot realitzar quan la mordassa aquesta tornant a la seva posició, estalviant temps d'ajust i augmentant la producció. La neteja de la cua, es realitza de forma semiautomàtica. En seleccionar la icona de neteja, el colero es desplaça a la posició de sortida, on aquest queda accessible per a la seva neteja.

El sistema d'introducció de mesures, es pot realitzar mitjançant la introducció de mesures a través de la pantalla, mitjançant codi de barres, carregant una posició de memòria prèviament gravada o bé a través de JDF. Un sistema de matching pot assegurar la integritat del llibre, comprovant que la portada coincideix amb el tac del llibre. La BQ-280, també pot treballar amb cua Eva de baix punt de fusió.

Un complement perfecte per l'encuadernadora BQ-280 PUR és la guillotina trilateral HT-30C.

La guillotina trilateral HT-30C, funciona en sistema near line, disposa de dues safates d'alta capacitat, una d'entrada i una altra de sortida. El funcionament és molt senzill, l'operador diposita els llibres en l'entrada de la guillotina, i prem la tecla de marxa en la pantalla tàctil a color.

Els llibres són recollits de la safata d'entrada i transportats suaument a la secció de tall, després de ser tallats, es transporten a la safata de sortida. La programació és molt intuïtiva, pot ser per lectura d'un codi de barres, introducció en la pantalla tàctil de les mesures del llibre sense tallar i final, o bé per JDF.