Ibergrúas, S.A. - Muntacàrregues

Torgar T1

Elevador de personal i materials: per al sector de la construcció i la indústria

Fotografia de Elevador de personal i materials
Els elevadors de personal Torgar, ideals per a tot tipus d'aplicacions en la construcció i la indústria, ofereixen la solució òptima de transport vertical en aplicacions com: plantes cementeras, centrals elèctriques, construcció d'edificis, construcció de ponts, etc.

Tots els elevadors de personal Torgar estan dissenyats i fabricats d'acord amb la norma espanyola RD-1977 i amb la norma europea EN-12159.

De construcció robusta per suportar les més dures condicions d'ús, disposen d'un sofisticat sistema electrònic de gestió, amb panell de control de fàcil maneig situat a l'interior de la cabina.

El fre paracaigudes d'emergència, instal·lat en un pinyó independent, deté la cabina de forma progressiva en cas d'augment de la velocitat de descens.

En el sistema limitador de càrrega, les cèl·lules de pesaje controlen el pes en la cabina per evitar excés de càrrega.

El sistema variador de freqüència, disponible per opció, suposa un control absolut dels motors, obtenint el màxim parell motor en qualsevol rang d'operació. Permet a la cabina arrencar i parar suaument , així com una màxima precisió en les parades en planta.

El sistema d'elevació mitjançant pinyó cremallera requereix un manteniment mínim i és extremadament segur, fiable, fàcil i versàtil.