Iscar Ibérica, S.A. - Portaeines

Eines per a una pressió de refrigerant ultra elevada: per a sistemes de refrigeració amb pressions de 70 a 100 bar com a pressió habitual

Fotografia de Eines per a una pressió de refrigerant ultra elevada
Iscar presenta les eines per a una Pressió de Refrigerant Elevadíssima (UHPC).

La utilització d'elevadíssimes pressions de refrigerant és molt comuna en la indústria aeronàutica, on moltes de les peces que es mecanitzen són d'aliatges de titani i unes altres d'alta temperatura. Per això Iscar ha desenvolupat eines per a sistemes de refrigeració amb pressions de 70 a 100 bar com a pressió habitual, aconseguint els 400 bar en la denominada UHPC.

Avantatges del sistema: és una solució única, amb dipòsits incorporats, on pot emmagatzemar gran quantitat de refrigerant, a fi de mantenir un cabal de refrigerant constant i eficaç sobre el tall de cort. Disposa d'un sistema de seguretat per evitar el problema d'una caiguda de pressió, i alhora impedir qualsevol tipus de xoc tèrmic en el tall de cort.

En aquest moment existeixen múltiples projectes de diferents clients ja equipats amb eines d'Iscar, gràcies a que amb elles s'obté un rendiment superior, una major productivitat i un millor control d'encenalls que amb altres eines.