Petkus España, S.L. - Classificadors de cereals

Petkus K 320

Desbarbador de llavors: per a la preparació de la llavor després de la collita

Fotografia de Desbarbador de llavors
Els desbarbadores Petkus Modelo K 320 són necessaris per a la preparació de la llavor després de la collita per millorar el flux i l'efecte de separació dels següents processos. Els desbarbadores Petkus destaquen pel tractament acurat del producte i l'alta resistència a l'abrasió dels components operatius.

El desbarbador Petkus consisteix en una coberta d'acer estable i un eix mesclador rotatiu amb pales batedores fetes de material resistent. El resultat del procés depèn del tipus i les característiques de les varietats de llavors, i poden ser regulades per dues velocitats de rotació de l'eix i del grau d'obertura o tancament de la rasera fixada a l'entrada de descàrrega. L'eix mesclador està impulsat per un motor elèctric. Tots els registres d'inspecció estan equipats amb finals de carrera, que paren el desbarbador automàticament quan s'obren els registres.

El producte per ser processat entra en el desbarbador a través del tub d'admissió. L'eix mesclador amb pues batedores, impulsat pel motor a través de corretges en V, elimina les barbes, glumas i peles del producte. El producte processat abandona el Desbarbador a través d'una rasera de regulació ajustable. El Desbarbador pot ser comprovat i netejat a través del registre d'inspecció.

En cas que el procés de desbarbado no sigui requerit, el producte pot ser dirigit directament a la descàrrega mitjançant la parada de l'eix.