FANUC Iberia, S.L.U. - Controladors i terminals de comandament per a robots

Fanuc R-30iA

Controladors de sistema: amb control millorat de la vibració

Fotografia de Controladors de sistema
Els controladors de sistema R-30iA incorporen el concepte únic “plug-in options” de Fanuc Robotics, el qual permet flexibilitat per a configuracions específiques per a qualsevol aplicació, mentre manté elements comuns per a tots els usuaris del sistema. Ofereixen un control millorat de la vibració, reduint considerablement els temps d'acceleració i deceleración del robot, aconseguint temps de cicle reduïts.

Integren un sistema de visió 2D per accelerar la instal·lació d'aplicacions de visió, aquest sistema pot ser fàcilment actualitzat a un sistema de visió 3D.

Proporcionen una senzilla càrrega i descàrrega de programes del robot al servidor; Ethernet incorporat (100 BaseTX); I/O-link de Fanuc (Master); funció d'e-mail com a opció i Fieldbus (com a opció).

Les sortides/entrades (I/O) són senyals elèctrics a través de les quals el robot pot controlar l'arpa i altres eines externes. És necessari també per a la comunicació amb màquines externes (per exemple màquines CNC) les quals el robot hagi de carregar i descarregar.

Calculen automàticament la flexió del braç causada per la gravetat i l'acceleració, i la compensen. L'absoluta precisió del robot és millorada gràcies a aquesta característica única de Fanuc.

Presenten refrigerat per aire extern per a una màxima eficàcia i circuit d'aire intern completament segellat.

Poden manejar fins a 40 eixos que utilitzin motors Fanuc (dividits en fins a 5 grups; un grup pot controlar fins a 9 eixos), tals com 4 braços de robot + i 4 grups auxiliars d'eixos.