SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L. - Contenidors de plàstic

Schäfer QX

Contenidors per a automoció: amb identificadors en color per donar informació dels contenidors

Fotografia de Contenidors per a automoció
Els contenidors QX són altament automatizables i amb identificadors en color per donar informació dels contenidors. Les àrees logístiques del fabricant automobilístic i els proveïdors han especificat la comesa de les tapes de tancament d'unitats de càrrega per als contenidors de càrrega petita (KLT): reduir l'ús de matèria primera amb la major estabilitat possible, compatibilitat amb els sistemes existents i una major funcionalitat.

El resultat del producte desenvolupat per SSI Schaefer es veu a simple vista. La tapa de tancament d'unitats de càrrega (LEAD) del tipus A1208-1 per a mesures totals d'1.200 x 800 mm té l'aprovació de l'Associació de la Indústria Automobilística (VDA) i s'inclou en la recomanació 4500 de la Vda. La variant de polipropilè en color blau RAL 5012 es pot apilar amb la tapa actual LEAD A1208 i, a més, és aproximadament 950 g més lleugera que aquesta última. També l'altura de la tapa A1208-1 és 10 mm menor, amb el que els costos de transport d'unitats buides del mateix tipus es poden reduir fins a un 20%.

Aquesta tapa presenta una superfície que té cavitats per a l'allotjament de potes de gàbies. A més, per protegir els contenidors d'escuma EPP, la part inferior de la tapa està construïda de tal manera que ofereix la superfície de suport més àmplia i llisa possible. Aquesta superfície evita la impressió de les nervadures de reforç en la vora superior dels contenidors d'escuma, la qual cosa perllonga la seva vida útil.