HOYER Special Logistics - Tancs i cubes

CCR

Contenidor d'1.000: per al TRANSPORT ASÈPTIC DE LÍQUIDS ALIMENTARIS

Fotografia de Contenidor d'1.000

CCR, empresa dedicada al lloguer de contenidors d'acer inoxidable per a líquids alimentaris, presenta el seu contenidor d'1.000 l, ideal per garantir la màxima asèpsia i seguretat durant l'emmagatzematge i transport de productes tals com l'oli, va venir, sucs, aromes, etc.

Aquesta cuba, construïda en acer inoxidable 316 L, posseeix en la seva configuració estàndard una tapa de registre superior amb tancament mitjançant 6 perns giratoris en la qual s'allotja la vàlvula de seguretat, la connexió per inertización, una vàlvula de ventilació i un predispositivo de neteja. El buidatge es produeix per gravetat amb vàlvula de papallona DN50, connexió DIN. La unitat pot treballar fins a 2 bar de pressió i posseeix la seva corresponent homologació CE. Presenta una pràctica manutenció mitjançant transpaleta i/o carretó elevador i pot ser apilat a 2 altures ple i a 3 buit.

L'empresa també té disponibles contenidors de menor capacitat: 400, 600 i 800 l i pot adaptar les unitats en funció dels diferents paràmetres de producció, seguretat, ergonomia, distribució, etc.

Les cubes estan disponibles de forma immediata per al seu contracte en arrendament a curt, mitjà o llarg termini.

En un context de crisi generalitzada, recórrer al lloguer permet sortejar costoses inversions, alliberant la línia de crèdit per a altres projectes, alhora que permet respondre de forma adequada a la necessitat dels seus clients de contractes a més curt termini. L'experiència de CCR després de molts anys de presència al mercat, permetrà emmotllar-se a aquest període transitori de forma ràpida, segura i fiable.