Tecnipesa Identificación, S.L. - Impressores-codificadores de tinta ink-jet

Aplink SF51

Codificador “inkjet” d'alta resolució: amb capacitat d'identificar i codificar a temps real i en la pròpia línia de producció

Fotografia de Codificador “inkjet” d'alta resolució
El sistema d'impressió per injecció de tinta d'alta resolució Aplink M-700, representat per Tecnipesa, està desenvolupat per imprimir directament sobre caixes de cartró tot tipus de codis de barres d'alta qualitat homologats per EAN Internacional (AECOC). Pot realitzar la impressió d'imatges a 500 píxels tant en vertical com en horitzontal a 200dpi amb una velocitat d'impressió de 30 metres per minut utilitzant tipus de lletra Windows Truetype.

Es tracta d'un terminal de fàcil utilització (WYSWIG), amb connexió a PC i conectable a xarxa Ethernet, RF Wireless 802.11b.

Entre els seus majors avantatges destaquen la capacitat d'identificar i codificar a temps real i en la pròpia línia de producció. El seu fàcil accés a bases de dades externes permet obtenir les dades a imprimir sense problemes. Ajuda a simplificar el "Estoc" en usar caixes anònimes per a molts clients i/o productes.

Entre les seves aplicacions es troben la personalització de caixes anònimes, codificació de caixes impressió de codi de barres “on-line”, accions de mailing, marcat de marques blanques. La seva possibilitat d'enllaç amb “Host” via Ethernet li permet la impressió personalitzada.