Segell Expres, S.L. - Classificadors per a escorxadors

Segell Expres MIC

Classificador per a canals de boví: amb 6 bandes

Fotografia de Classificador per a canals de boví
Classificador per a canals de boví de 6 bandes, superior a 300 kg. Amb mànec extensible d'alumini d'1 m o mànec curt de nylon de 0'50 m. Amb bandes de goma, els carácteres tenen una altura de 3 cm.

Segons el nou reglamento Reial decret Nº 361/2008, en el qual indica que a partir del 01/07/2008 a més de classificar la carn de les canals de bovins pesats segons el model comunitari, s'ha d'identificar l'edat igual o inferior a 12 mesos.

- 1ª Banda Z V S L : Categories d'edat, bovins jovenes, vedells i ovelles. (Z: Els bestiars joves de més de vuit mesos fins a 12 mesos, V: Vedella edat inferior o igual a 8 mesos, S: Ovelles edat superior a 12 mesos, L: Ovelles edat inferior a 12 mesos)

- 2ª Banda A B C D I : Identifica la categoria de la canal, edat i el sexe. (A: Canales de mascles joves sense castrar de menys de dos anys, B: Canales d'altres mascles sense castrar, C: Canales de mascles castrats, D: Canales de femelles que hagin parit, I: Canales d'altres femelles)

- 3ª Banda 1 2 3 4 5 : Estat d'engrasamiento. (No gras, Poc cobert, Cobert, Gras, Molt gras)

- 4ª Banda S I O R O P : La conformació.

(S-Superior, I-Excel·lent, O-Molt bona, R-Bona, O-Menys bona, P-Mediocre)

- 5ª Banda + - = "espai blanc" : Terç de classe o grau de conformació. (S-EUROP) pot ampliar-se amb l'indicatiu "+", "-", "=" o "espai blanc".

- 6ª Banda 1 2 3 4 5 : El color del greix. (1-Greix Blanca, 2-Blanco Cremoso, 3-Groc, 4-Greix Groc, 5-Groc intens).